Durata: 60 minute
Complexitate: Ușor
Un preparat delicios luat din caietul de retete al mamei mele. Pulpe de pui in sos de muștar sunt o adevarata delicatese, aromate si fragede de ti se topesc in gura.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 linguri muștar
- 100 ml smântână lichidă
- 50 ml ulei
- cimbru, sare și piper după gust
Cum preparam:
- Pulpele de pui le condimentăm cu sare, piper și cimbru dupa care le rumenim în tigaie în uleiul încins.
- Când pulpele au prins o culoare aurie adăugăm 150 ml apă și le fierbem timp de 30 minute la foc mic.
- Când sunt gata, scoatem pulpele și le ținem la cald.
- În sosul în care am fiert pulpele adăugăm muștarul și smântâna și dăm un clocot.
- Peste sos adăugăm pulpele în sos și le fierbem timp de 2-3 minute.
- Le servim calde împreună cu sos și o garnitură de orez sau cartofi.
Poftă bună!
Please follow and like us: