
O mancare gustoasa care alaturi de o salata verde te face sa nu te opresti din mancat.
Pulpe de pui la cuptor

Autor: Tina
Bucataria: Romaneasca
Categoria: Fel principal
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui (ciocanele)
- 8 catei usturoi
- 30 ml suc de lamaie
- 1 lingurita cimbrisor
- 150 grame masline
- 1 lingura piper boabe
- Sare si piper - dupa gust
Cum preparam:
- Intr-un castron mic, combinam 2 catei de usturoi tocat, zeama de lamaie, cimbru, cateva linguri de ulei de masline, sare si piper negru dupa gust.
- Amestecam bine.
- Intr-un vas rezistent la foc punem piperul boabe și usturoiul ramas, asezam pulpele de pui peste care turnam amestecul de lamaie si masline.
- In cuptorul preincalzit la 190 de grade introducem tava si coacem timp de aproximativ 40 de minute.
- Din cand in cand scoatem tava si cu o lingura luam zeama din tava si stropim pulpele.
- Le scoatem din cuptor cand carnea este moale iar deasupra a prins o crusta aurie.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Pulpe de pui la cuptor
Please follow and like us: