
Acest preparat va avea succes si pe un platou cu aperitive festive si servit fierbinte, ca fel principal, alaturi de o garnitura de cartofi piure si o salata de sezon.
Este o reteta simpla, foarte usor de facut, cu un rezultat ce -ti va multumi papilele gustative.
Va invit sa gatim impreuna, gustosul rulou din piept de pui invelit in bacon.
Rulou din piept de pui invelit in bacon

Autor: Tina
Bucataria: Romaneasca
Categoria: Aperitiv, Fel principal
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 4 bucati file din piept de pui
- 15 felii subtiri de bacon
- 4 linguri mustar dulce sau iute dupa gust
- 4 fire ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 2 oua fierte
- sare, piper
- 100 ml ulei
Cum preparam:
- Spalam pieptul de pui si il uscam cu servete absorbante de bucatarie.
- Portionam pieptul de pui in felii, ca pentru snitele.
- Asezam feliutele de carne pe o placa, le acoperim cu o hartie de copt si le batem putin, dupa care le condimentam cu sare si piper.
- Lasam carnea sa o patrunda condimentele, timp in care preparam umplutura.
- Spalam ceapa si ardeiul si le tocam marunt.
- Tocam si ouale fierte si le amestecam cu ceapa si ardeiul, asezonam cu sare si piper dupa gust.
- Dupa ce umplutura este gata, preparam rulourile.
- Fiecare felie de carne o ungem cu mustar, peste asezam o lingurita de umplutura si rulam.
- Ruloul format il infasuram cu o felie de bacon.
- Asezam rulorurile intr-o tava in care am pus uleiul si o introducem in cuptorul preincalzit la 180 C, pentru aproximativ 20 de minute.
- Rulourile sunt gata cand baconul este rumenit.
- Scoatem rulourile din tava si le asezam pe un platou.
- Rulou din piept de pui invelit in bacon il putem servi fierbinte ca fel principal sau rece ca aperitiv.
Daca totusi preferati o rulada din carne de porc va invit sa vizualizati reteta Rulada din carne de porc cu caise uscate
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Rulou din piept de pui invelit in bacon
Please follow and like us: