Rulouri de salata verde cu umplutura de pui
Autor: Tina
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 4 morcovi medii curatati si tocati marunt
- 2 tulpini de telina, tocate marunt
- 1 ardei gras rosu taiat cubulete
- 3 fire ceapa verde taiate fin
- 2 linguri radacina de ghimbir rasa
- 4 catei de usturoi pisati
- 500 g piept de pui
- un praf de piper
- 2 linguri sos de soia cu continut redus de sodiu
- 2 linguri otet de orez
- 1 lingurita pasta de ardei iute
- 1 lingura nuci caju crude, taiate marunt
- 1 lingura patrunjel proaspat, maruntit
- 1 salata verde
Cum preparam:
- Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si adaugam morcovul, telina, ardeiul gras, ceapa verde, ghimbirul si usturoiul.
- Sotam legumele timp de 5 minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat bucati mici, asezonam cu sare si piper si lasam totul la prajit, pana cand carnea devine crocanta.
- Adaugam sosul de soia, otetul si pasta de ardei iute.
- Luam tigaia de pe foc, adaugam nucile caju si lasam compozitia sa se raceasca 10 minute.
- Spalam bine salata verde, absorbim cu un servetel apa si umplem fiecare frunza cu compozitia din pui, apoi rulam si fixam rulourile cu o scobitoare.
- Garnisim cu patrunjelul proaspat.
Please follow and like us: