
O reteta simpla cu un rezultat savuros!
Sunt niste gustări excelente, perfecte si pentru o masa festiva.
Vom obtine un gust mai delicios daca gatim vinetele pe graturul cu carbune.
Rulouri de vinete cu cascaval si usturoi

Autor: Tina
Categoria: Aperitiv
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 1 buc vinete
- 150 g Cascaval
- 3 catei Usturoi
- 3 linguri Maioneza
- 3 legatura mica Marar
- 2 linguri Ulei vegetal
- Sare - dupa gust
Cum preparam:
- Spalam vinetele (vanata) si le taiem in fasii de aproximativ 1 cm grosime. Pentru ca vinetele sa nu fie amare si sa nu absoarba mult ulei atunci cand le prajim, dam cu sare fiecare felie pe ambele parti si le lasam timp de 10 minute. Apoi scurgem de sucul lasat si le stergem cu un prosop de hartie.
- Curatam usturoiul si il pisam printr-o presă, maratul il tocam fin iar cascavalul il dam printr-o razatoare fina dupa care amestecam toate ingredientele cu maioneza.
- Intr-o tigaie se incalzeste uleiul vegetal. Prajim feliile de vinetele pe ambele parti timp de 2-3 minute.
- Le scoatem feliile de vinete din tigaie, le lasam putin sa se racoreasca si apoi pe fiecare felie asezam umplutura si rulam.
- Asezam rulourile umplute cu cascaval si usturoi pe un platou si le ornam cu verdeata sau feliute de cherry.
Pofta Buna!
Savoare si bun gust – Rulouri de vinete cu cascaval si usturoi
[wysija_form id=”1″]
Please follow and like us: