Salată cu carne de vită si fasole rosie
Autor: Tina
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 300 g de carne de vită,
- ⅔ de pahar de fasole roşie (sau 1 pahar de fasole roşie conservate gata gatine),
- 10-12 ciuperci marinate,
- 2 castraveţi murati,
- piper negru măcinat,
- sare,
- 2 linguri de ulei,
- foi de salată.
Pentru sos:
- 4 linguri de maioneză,
- 4 linguri de muştar.
Cum preparam:
- Tăiem carnea de vită felii, presăram sare, piper si prăjim în ulei până e gata.
- Atentie! Carnea de vita prajita prea mult va deveni tare si de nemancat.
- Tăiem ciupercile în 4 părţi, castraveţii murati îi tăiem feliuțe.
- Tăiem foile de salată ca pe tăiţei.
- Amestecam cu maioneza cu muştarul
- Intr-un bol amestecam carnea de vita cu fasolea, ciupercile, castraveti si salata dupa care asezonam cu maioneza.
- Dam gust salatei cu condimentele care pot fi cat mai diversificate.
- Rezultatul, o salată delicioasa, rețeta este simpla cu rezultate complexe.
Poftă bună!
Please follow and like us: