Beneficiile spanacului se datorează multitudinii de nutrienţi pe care îi conţine: minerale, vitamine, inclusiv potasiu, mangan, zinc, magneziu, fier şi calciu.
Cea mai bună soluţie este să-l consumăm în stare crudă. O salata de spanac ofera oricarei persoane o cantitate importanta de vitamine si minerale.
Iata o reteta simpla , sanatoasa si usor de facut.
Salata de spanac
Autor: Tina
Bucataria: Internationala
Categoria: Aperitiv
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 250 g spanac
- 3-4 capsuni,
- 50 g cas, telemea sau mozzarella,
- o rosie,
- 6-7 samburi da nuca,
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- - sare si piper
- Se amesteca toate ingredientele si se serveste imediat
Cum preparam:
- Spalam bine in apa recespanacul, rosia si capsunele.
- Asezam frunzele de spanac intr-un bol, feliem rosia si capsunele apoi le punem peste spanac.
- Adaugam branza, adaugam nucile si la urma asezonam cu sare, piper, ulei si otet balsamic.
- Servim salata imediat.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Salata de spanac
Please follow and like us: