Savoare si Bun Gust

Step by step

Savoare și bun gust

 

În fiecare dintre noi zace un poet sau un artist, cu toții avem o latură artistică, o latură creativă, o latură care ne poate scoate din rutina de zi cu zi, o latură care ne poate crea o lume a  noastră în care să ne simțim împliniți și de ce nu, fericiți.

Din nefericire, de cele mai multe ori artistul din noi îl îngropăm adânc fără să-i dăm șansa de a se naște vreodată, uneori din neajunsurile vieți, alteori din nesiguranță și neincredere în puterile noastre și de cele mai multe ori de teama  prejudecaților celor din jur.

Scriind  aceste cuvinte, mi-a venit în minte de mai multe ori celebrul dicton latin „Memento mori”,  în traducere ….”Adu-ti aminte că vei muri”…Câtă incărcătură au aceste cuvinte dacă stăm un minut să le aprofundăm..

Gândeste-te ce ai spune omului de lângă tine având în minte aceste cuvinte?
Eu aș spune : „Urmeaza-ți visul”.

Arta culinară ….Arta pe care noi femeile, vrem nu vrem o practicăm, cu puțină sau cu mai multă pasiune. Dedic acest Blog femeilor care asemeni mie în puținul timp liber rămas vor să împărtășească experiențe, satisfacții și fără teamă să experimenteze lucruri noi în micul univers al bucătăriei de acasă.

Nu mi-am propus un Blog de călatorii sau unul de dezbateri sociale în descoperirea eu-lui interior, ci un blog in care sa arat cat de sanatos putem trai si astfel s-a nascut „Savoare si bun gust” un blog cu retete culinare si mai apoi „Savoare si bun gust – Pentru noi si sanatatea noastra” blog in care mi-am propus sa adun cat mai multe informatii care sa ne ajute sa profitam de minunatiile oferite de natura.

Adevarata sanatate inseamna starea de bine fizica, mentala, sufleteasca si emotionala. Intoarcerea spre natura si binefacerile ei reprezinta cea mai inteleapta cale pentru o viata sanatoasa. Terapiile naturiste, alimentatia adecvata ne vor face viata mai usoara.

Sa aflam impreuna cum sa ne indreptam spre o viata mai sanatoasa ferita de boli.

Florentina-Mirela

Share this:

Apreciază:

error

Distribuie!! Iți multumesc că-mi faci blogul cunoscut lumii :-)

Summary
Ingredients
One ingredient per line. You don't have to use numbers or use bullets. You can add images, links and recipe headings. Find out how..
Instructions
Put each instruction on a separate line. You don't have to use numbers or use bullets. You can add images, links and recipe headings. Find out how..
Prep time:    Cook time:   Yield:
Enter times like: 10 or 10m or 10 mins or 1h 30m or 1 hour 30 mins          I can't understand a time you entered
Select the photo you want Google Recipe View to show or enter an image URL
Image URL:        
 
 
Serve Size
Calories
Sugar
Sodium
Fat
Sat. Fat
Unsat. Fat
Trans. Fat
Carbs
Fiber
Protein
Cholesterol
Paste a plain text recipe here.
There needs to be at least a line with the word "Ingredients" and a line with either "Instructions" or "Method". Anything before "Ingredients" will be used as the Summary.

Select the recipe to edit
  • Recipe 1
  • Recipe 2
This appears to be a #plugin# formatted recipe.
Do you want to convert it to an EasyRecipe?
Converting...
 
WARNING!
EasyRecipe is designed so that you should never have to directly edit the HTML of the recipe itself.

If you do, you might just break how EasyRecipe works, and then you'll write to us and tell us our plugin is broken, and we all hate having a broken plugin.

There are safe and simple ways to insert images, line breaks, italics, bold and split your recipe into sections. Learn more ...p.s. We don't mind if you change the HTML around the recipe, just not the HTML within the recipe itself. Learn more ...

%d blogeri au apreciat: