Aceasta bautura delicioasa este recomandata in boala Crohn, deoarece nu contine lactoza si este usor de digerat.
In cazul in care nu puteti tolera bine semintele capsunelor, le puteti taia stratul exterior, astfel incat sa utilizati doar pulpa fructelor. O alta varianta este sa le inlocuiti cu afine sau piersici.

- 10 capsune proaspete, curatate si taiate in jumatate
- 300 ml lapte de soia degresat cu aroma de vanilie
- 1 lingurita si jumatate de miere
- 1 jumatate de lingurita esenta de vanilie
- 1 banana medie, feliata
- 2 frunze de menta (optional)
- Amestecati capsunele, laptele de soia, mierea, esenta de vanilie si feliile de banane in recipientul blenderului.
- Procesati 1-2 minute, pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Daca va doriti ca bautura sa aiba o consistenta mai lichida, adaugati apa plata.
- Asezonati cu frunzele de menta, pentru o aroma mai speciala.