
Pentru ca este sezonul capsunilor, am dat fuga la piata cu gandul ca astazi fiind si zi de sarbatoare, renuntam la prajiturile cremoase si ne limitam la un desert delicios, rapid de facut.
Zis si facut, rezultatul fiind pe masura asteptarilor, spuma de capsuni a fost cea mai buna idee culinara pentru ziua de astazi.
Spuma de capsuni

Autor: Tina
Categoria: Desert / Dulciuri
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 350 g capsuni
- 175 g zahar
- 4 albusuri de ou
Cum preparam:
- Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.
- Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.
- Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.
- Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.
- Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.
- Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.
- Consumam dupa cateva ore.
- Decoram cu fructe proaspete.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Spuma de capsuni
Please follow and like us: