Avem pofta de ceva dulce si timp nu prea avem? Strudelul cu branza de vaci este ideea cea ma potrivita.
Ștrudel cu brânză de vaci – reteta rapidă
Autor: Tina
Categoria: Desert / Dulciuri
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 500 grame aluat pentru foietaj
- 2 ouă
- 100 grame zahăr
- 400 grame brânză de vaci
- 50 grame stafide
Cum preparam:
- Decongelăm aluatul pentru foietaj la temperatura camerei. Amestecăm într-un bol brânza de vaci, zahărul, un ou bătut bine și stafidele. Tapetăm o tavă de copt cu hârtie de pergament și întindem aluatul pe suprafata acestuia. Așezăm în centru compoziția cu brânză, lăsând marginile libere.
- Aducem marginile aluatului spre centru, peste compoziție, astfel încât să o acopere complet.
- Întoarcem ușor ștrudelul cu marginile în jos, apoi îl ungem cu celalalt ou bătut bine și crestăm din loc in loc cu un cuțit.
- Coacem desertul circa 40 de minute la foc potrivit.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Strudel cu branza de vaci
Please follow and like us: