
Acest preparat este ideal pentru platourile cu aperitivee festive. Pe lânga gustul fin și delicat are si un aspect deosebit. Cu siguranță ne vom surprinde în mod plăcut invitați.
Terină de brânză cu ouă și legume

Autor: Tina
Categoria: Aperitive festive
Portii: 6
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 200 g smântână
- 1 cutie cremă de brânză
- 200 g telemea
- 200 g brânză dulce
- 300 g legume congelate amestec (mazăre, morcovi, păstăi, ardei, toate tăiate cuburi mici)
- 3 ouă fierte tare
- 15 g gelatină
- sare
Cum preparam:
- Cele trei tipuri de brânza le amestecăm cu mixerul, adăugăm smântâna și gelatina pe care o preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Legumele congelate le fierbem și le lasăm la răcit după care le adaugăm în compoziția de brânză.
- Într-o tava de chec pe care în prealabil am îmbrăcat-o în folie alimentară punem jumătate din compoziție și o lăsăm 10 minute la rece.
- Scoatem tava din frigider și așezăm ouăle fierte și curățate unul lângă altul. Acoperim cu restul de cremă și cu grijă acoperim cu folia.
- Lasăm câteva ore la rece și apoi o putem tăia.
Savoare si bun gust – Terină de brânză cu ouă și legume
Please follow and like us: