
Acest preparat este ideal pentru platourile cu aperitivee festive. Pe lânga gustul fin și delicat are si un aspect deosebit. Cu siguranță ne vom surprinde în mod plăcut invitați.

- 200 g smântână
- 1 cutie cremă de brânză
- 200 g telemea
- 200 g brânză dulce
- 300 g legume congelate amestec (mazăre, morcovi, păstăi, ardei, toate tăiate cuburi mici)
- 3 ouă fierte tare
- 15 g gelatină
- sare
- Cele trei tipuri de brânza le amestecăm cu mixerul, adăugăm smântâna și gelatina pe care o preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Legumele congelate le fierbem și le lasăm la răcit după care le adaugăm în compoziția de brânză.
- Într-o tava de chec pe care în prealabil am îmbrăcat-o în folie alimentară punem jumătate din compoziție și o lăsăm 10 minute la rece.
- Scoatem tava din frigider și așezăm ouăle fierte și curățate unul lângă altul. Acoperim cu restul de cremă și cu grijă acoperim cu folia.
- Lasăm câteva ore la rece și apoi o putem tăia.