Un preparat tradiţional, gustos şi aromat, varza cu afumatură este o alegere foarte nimerită pentru acest sezon.
Ingrediente:
- ½ kg Varză acră
- 2 Ceapă
- 2 Foi dafin
- ½ lingurita Piper boabe
- 2 Kg Coaste afumate de porc
- 1 lingura boia de ardei dulce
- Ulei, sare
Cum preparam:
- Tăiem ceapa în cuburi şi o prăjim într-o cratita unde am pus la încins uleiul.
- Adaugăm varza tocată şi condimentele.
- Turnăm peste 1.5 litri de apă şi punem la fiert. Tăiem carnea în bucăţi şi le punem în oala cu varză şi fierbem timp de o oră, la foc mic cu capacul pus.
- Când preparatul este aproape gata luăm capacul și lăsăm să scadă toata zeama.
- Servim preparatul cald.
Savoare si bun gust – Varza cu afumatura
Please follow and like us: