Fiindca vine vremea gratarului in curtea casei sau la iarba verde, va invit sa la o reteta simpla cu un rezultat delicios. Cotletele de berbecut la gratar sunt gustoase, delicioase si numai gandindu-te la ele iti lasa gura apa.
Ingrediente:
- 12 cotlete de berbecut
- 4 linguri ulei de masline
- condimente pentru carne de miel
- cimbru, sare si piper
Cum preparam:
- Spalam cotletele de berbecut si le batem un pic cu ciocanul pentru snitele. Asezonam cu condimente specificepentru carne de miel, cimbru, sare, piper.
- Le punem intr-un castron si turnam peste ele uleiul de masline.
- Le acoperim si le introducem in frigider pentru vreme de o jumatate ora sa le patrunda aromele condimentelor.
- Dupa ce au stat suficient la macerat asezam cotletele pe gratarul bine incins. Le intoarcem pe ambele parti pana se prajesc bine.
- Le servim calde cu garnitura de mamaliguta, legume la gratar, cartofi sau cu diverse sosuri.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Cotlete de berbecut la gratar
Please follow and like us: