Ingrediente:
- 120 g faina alba cu agent de crestere
- 120 g faina integrala
- 2 lingurite praf de copt
- 1 sfert de lingurita piper negru
- 1 ceapa mica, data pe razatoare
- 100 g branza degresata, rasa
- 2 oua
- 100 g lapte degresat
Cum preparam:
- Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecam ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, batem bine ouale impreuna cu laptele.
- Turnam aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecam cu grija, pana cand obtinem un aluat omogen (nu insistam prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).
- Turnam aluatul in forme de briose si le coacem 20-30 de minute (verificam cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc).
- Este recomandat sa consumam preparatul imediat.
Savoare si bun gust – Briose cu branza si ceapa
Please follow and like us: