

- 450 g Branza Ricotta
- 500 g Piept de pui, fiert si tocat fin
- 1 cana Fasole neagra, scursa si clatita bine
- 3 Cepe verzi, tocate marunt
- 250 g Cascaval ras
- 400 ml Smantana
- 350 ml sos salsa
- 24 buc Paste cannelloni
- Preincalzim cuptorul la 180 ° C
- Amestecam branza ricotta cu carnea de pui, 1 ceasca din branza Cheddar, fasolea neagra, ceapa verde, si 300 ml sos de salsa (50 ml pastram).
- Cu aceasta crema obtinuta cu ajutorul unei pungi la care ii vom taia un colt, sau cu ajutorul unul posh de bucatarie umplem pastele cannelloni.
- Turnam jumatare din smantana intr-un vas termoizolant in care vom aseza pastele cannelloni umplute cu crema de branza.
- Turnam peste paste smantana ramasa amestecata cu 50 ml salsa si nivelam astfel incat toate pastele sa fie acoperite uniform.
- Acoperim vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
- Introducem vasul in cuptor pentru 45 de minute, dupa care il scoatem afara si presaram deasupra ceasca de branza ramasa.
- Introducem din nou in cuptor pentru inca 15 minute pana cand branza se inmoaie topindu-se partial.
- Scoatem din cuptor si dservim preparatul cald