Cartofii reprezintă o mâncare hrănitoare şi săţioasă după ce îi consumi nu îţi va mai fi foame pentru câteva ore. Mai mult, cartofii conţin şi hidraţi de carbon, care sunt o bună sursă de energie.
Reteta de astazi este una cu un rezultat final numai bun de pus pe o masa de sarbatoare pentru a ne uimi musafirii.
Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon
Autor: Tina
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 300 g Mozzarella
- 1 conservă conservă de porumb
- 1 legătură Ceapă verde
- 1 roşie
- 8 Felii de bacon
- Piper alb, sare
Cum preparam:
- Cartofii ii fierbem în coajă, când se răcesc taiem un capac şi scoatem miezul.
- Punem cartofii într-o tavă de copt.
- Amestecăm mozzarella tocată mărunt cu porumbul, baconul tiat fasii, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, condimentăm cu sare şi piper, și umplem cartofii.
- La final decorăm cartofii umpluţi cu felii de roşii.
- Cocem în cuptorul încins.
- Decorăm cu frunze de busuioc şi cu frunze de ceapă verde.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon
Please follow and like us: