Cand avem carne tocata ne duce gandul la Chiftelute, Sarmale, Ardei umpluti…si cam atat.
Haideti astazi sa facem ceva mai usor si mai rapid de pregatit decat ce aminteam mai sus.
Rezultatul sigur o sa va placa.
Rulada din carne tocata si ou
Autor: Florentina-Mirela
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 750 g carne macinata
- 2 oua
- sare, piper, boia de ardei
- cateva fire de patrunjel verde
- 3 felii de paine sau 2-3 linguri de pesmet
- 2-3 catei de usturoi
- 4 oua fierte pentru umplutura
Cum preparam:
- Intr-un vas punem carnea tocata, cele 2 oua, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine sau pesmetul, usturoiul pisat, patrunjelul taiat marunt. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si amestecam foarte bine.
- Pe o folie alimentara intindem compozitia uniform si punem deasupra cele 4 oua fierte, in linie pe latura lunga.
- Rulam cu grija indepartand usor folia de aluminiu.
- Intr-o tava in care am pus o hartie de copt asezam rulada si o dam in cuptorul preincalzit la 200 C aproximativ o ora.
- Rezultatul?
- O rulada din carne tocata si ou foarte delicioasa ce poate fi servita si calda alaturi de diverse garnituri, cat si rece drept aperitiv.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Rulada din carne tocata si ou
Please follow and like us: