
Este un preparat cu multa savoare si un gust deosebit. Il putem servi ca aperitiv cald in cadrul unei mese festive, sau poate fi o excelenta cina servita in familie.
Somon cu roşii cherry şi sos pesto

Autor: Tina
Bucataria: Internationala
Categoria: Aperitiv, Fel pricipal
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 200 g roşii cherry
- 500 g file somon
- ½ legătură pătrunjel
- 1 legatura busuioc
- 75 g parmezan
- 100 g fasole verde
- 100 ml Ulei de măsline
- Ulei de floarea soarelui
Cum preparam:
- Porționăm fileul de peşte în 4 bucăți.
- Punem busuiocul în blender, adăugă uleiul de măsline şi parmezanul și mixăm bine.
- Într-o tigaie prajim bucăţile de peşte, pe ambele părţi, apoi adăugăm roşiile cherry tăiate în jumătăţi sau intregi şi fasolea verde.
- Turnăm sosul pesto deasupra şi adăugăm câteva linguri de apă caldă.
- Mai lasăm un pic pe foc, 4-5 minute şi servim imediat asezonat cu pătrunjel verde tocat.
- Poftă bună!
Savoare si bun gust – Somon cu rosii cherry si sos pesto
Please follow and like us: