
Ingrediente:
Omleta cu dovlecei si branza

Autor: Tina
Bucataria: Traditionala
Categoria: Fel principal
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 8 ouă,
- 2 linguri unt,
- 2 linguri brânză nesărată dată prin răzătoare,
- 2 dovlecei,
- 4 linguri smântână,
- 2 căţei de usturoi,
- sare,
- foi de salată verde,
- 1 linguriţă verdeaţă de mărar şi pătrunjel tăiată.
Cum preparam:
- Dovleceii tineri îi spălăm, îndepărtăm codiţa, și îi dăm prin răzătoare.
- Ii scurgem de apa si ii asezam intr-un castron, presaram usturoiul pisat, adaugam smantana, branza şi mararul.
- Adaugam ouăle şi laptele si cu un tel sau o furculita amestecam bine.
- Asezonam cu sare si piper dupa gust.
- Punem untul la topit intr-o tigaie si adaugam compozitia.
- Prajim la foc domol.
- Sevim cu feliuţe de roşii și feliuțe de sunculiță.
- Toate le presarăm cu brînză şi verdeaţă si garnisim cu foi de salată verde.
Poftă bună!
Please follow and like us: