
Un aperitiv gustos si ușor de facut, o rețeta pe care o recomand.
Pateu din macrou, branza de vaci şi nuci

Autor: Tina
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 1 macrou afumat,
- 250 g brânza de vaci,
- 3 linguri unt,
- 1 păhar lapte,
- 3 linguri miez de nucă pisat,
- 8-10 măsline,
- lămîie,
- piper negru măcinat.
Cum preparam:
- Tăiem macroul file, il înmuiem în lapte (ca să fie mai fin) timp de 1-2 ore, apoi il mixam în blender sau il dăm prin maşina de tocat împreuna cu branza şi nucile. Macroul poate fi inlocuit și cu un alt tip de pește.
- Adăugam untul moale, piperul și mixam bine. Putem servi pateul pe un cruton de pâine.
Poftă bună
Please follow and like us: