Uneori îmi place să încerc arome si condimente noi.
Este o supa mult gustata in orient, delicioasa si foarte usor de facut. , va recomand sa o incercati si cu siguranta nu ve-ti regreta…
Putem inlocui nautul si cu fasole boabe din conserva sau cu mazare.
Supa de naut cu legume, Preparat de post
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 1 conserva de naut (450 g)
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 morcov
- 100 de grame de telina
- sare, piper alb
- 1 lingura făină de grâu
- 1 l apa
- 1 linguriță Curry
- 3 linguri rosii tocate din conserva
- 150 ml iaurt simplu (fara iaurt daca postim)
Cum preparam:
- Legumele (morcovii si telina) le taiem cubulete si le prajim in uleiul de masline.
- Condimentam cu sare și piper.
- Peste legumele calite adaugam rosiile din conserva, faina, praful de curry, apoi turnam apa.
- Fierbem la foc mic pana se înmoaie legumele.
- Cand legumele sunt fierte punem nautul din conserva scurs de apa si lasam inca un clocot, dupa care luam de pe foc, nu inainte de a presara patrunjelul tocat fin.
- Adaugam iaurtul rece abia dupa ce am luat oala de pe foc, asta daca nu postim.
- Supa este gata de a fi servita.
- Rezultatul...o supa delicioasa.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Supa de naut cu legume
Please follow and like us: